Yes, gelukt!

Aanvraag succesvol

Binnen 10 minuten ontvang je een e-mail met daarin jouw kopie van ons smoothie boek! Het kan gebeuren dat de e-mail in je spam terecht komt.

Shop per categorie

Alle categorieën

Bessen

Olie

Pitten & Zaden

Poeders

Tabletten

Overig

Nieuwste blogs

Alle blogs
Alles over Maitake, Grifola frondosa

Maitake wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde en begint in de Westerse wereld ook populair te worden. In Nederland kennen de meesten deze schimmel onder de naam 'Eikhaas'. De paddenstoel heeft een karakteristiek uiterlijk met meerdere hoeden die in clusters elkaar overlappen. Het is een voedzame paddenstoel die [...]

Wat is amaranth?

Amaranth wordt al eeuwenlang wereldwijd geteeld. De plant is een pseudograan: het heeft eigenschappen van graan, maar dat is het niet. De zaden zijn glutenvrij en zijn rijk aan eiwitten, vezels en diverse vitamines en mineralen. Je kan amaranth koken, vermalen tot meel of poffen.

Alles over Coriolus versicolor: voordelen, werking en ervaringen

Coriolus versicolor is een paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt en te herkennen is aan de opvallende kleurvariaties. Het bevat bij optimale medische kwaliteit onder andere meer bèta-glucanen dan elke andere paddenstoel. Dit verklaart mogelijk een van de vele gezondheidsvoordelen die worden beweerd. Er is nog meer onderzoek nodig om [...]

Alles over Maitake, Grifola frondosa

Maitake wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde en begint in de Westerse wereld ook populair te worden. In Nederland kennen de meesten deze schimmel onder de naam 'Eikhaas'. De paddenstoel heeft een karakteristiek uiterlijk met meerdere hoeden die in clusters elkaar overlappen. Het is een voedzame paddenstoel die [...]

Wat is amaranth?

Amaranth wordt al eeuwenlang wereldwijd geteeld. De plant is een pseudograan: het heeft eigenschappen van graan, maar dat is het niet. De zaden zijn glutenvrij en zijn rijk aan eiwitten, vezels en diverse vitamines en mineralen. Je kan amaranth koken, vermalen tot meel of poffen.

Alles over Coriolus versicolor: voordelen, werking en ervaringen

Coriolus versicolor is een paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt en te herkennen is aan de opvallende kleurvariaties. Het bevat bij optimale medische kwaliteit onder andere meer bèta-glucanen dan elke andere paddenstoel. Dit verklaart mogelijk een van de vele gezondheidsvoordelen die worden beweerd. Er is nog meer onderzoek nodig om [...]

Alles wat je wil weten over chiazaad

Chiazaad wordt al duizenden jaren gebruikt en komt oorspronkelijk uit Centraal- en Zuid-Mexico. Het zijn de kleine zaadjes uit de Salvia hispanica, de chia-plant. Ze zijn rijk aan vezels, eiwitten, onverzadigde vetten en antioxidanten. Belangrijke voedingsstoffen om ons lichaam gezond te houden. Dankzij de neutrale smaak en geur, verwerk je [...]

Alles wat je wil weten over rauwe cacaopoeder

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaobonen die groeien in de vruchten van de cacaoboom. Door de wijze waarop "normale" cacao wordt verwerkt in fabrieken, gaan er veel gezonde voedingstoffen verloren. Daarom wordt rauwe cacao wel beschouwd als een superfood en normale cacao niet. Rauwe cacaopoeder is rijk aan vezels, eiwitten [...]

Alles wat je wil weten over goji bessen

Goji bessen komen oorspronkelijk uit Oost-Azië waar ze al minstens honderden jaren worden gebruikt als voedingssupplement en als medicijn. In het Verre Oosten wordt onder andere beweerd dat goji bessen het verouderingsproces kunnen vertragen. De bessen hebben in ieder geval een bijzonder hoge voedingswaarde en zijn rijk aan diverse vitamines [...]

Alles over Maitake, Grifola frondosa

Maitake wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese geneeskunde en begint in de Westerse wereld ook populair te worden. In Nederland kennen de meesten deze schimmel onder de naam 'Eikhaas'. De paddenstoel heeft een karakteristiek uiterlijk met meerdere hoeden die in clusters elkaar overlappen. Het is een voedzame paddenstoel die [...]

Wat is amaranth?

Amaranth wordt al eeuwenlang wereldwijd geteeld. De plant is een pseudograan: het heeft eigenschappen van graan, maar dat is het niet. De zaden zijn glutenvrij en zijn rijk aan eiwitten, vezels en diverse vitamines en mineralen. Je kan amaranth koken, vermalen tot meel of poffen.

Alles over Coriolus versicolor: voordelen, werking en ervaringen

Coriolus versicolor is een paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt en te herkennen is aan de opvallende kleurvariaties. Het bevat bij optimale medische kwaliteit onder andere meer bèta-glucanen dan elke andere paddenstoel. Dit verklaart mogelijk een van de vele gezondheidsvoordelen die worden beweerd. Er is nog meer onderzoek nodig om [...]